Overslaan en naar de inhoud gaan
Jippey is vanaf 8 december 2022 Omana Studio, hetzelfde bedrijf onder een nieuwe naam!

Business

Boost your brand

Het vertellen van jouw verhaal is belangrijker dan ooit en het delen van goede en verhalende content over jouw bedrijf is daarom ontzettend belangrijk. Ik kan je hierbij helpen. Samen plannen we een contentdag op maat waarin we aan de slag gaan met het maken van jouw brandfilm en/of foto's. 

Brandfilms
Een brandfilm is een krachtig middel om te laten zien wie je bent als bedrijf, maar vooral waar je voor staat. In films hoor je, voel je en zie je. Door middel van het inzetten van bewegend beeld kun je jouw klant meenemen in het verhaal achter je merk of bedrijf. Ik help jou graag om je verhaal te vertellen door cinematische beelden en audio te combineren tot een pakkend geheel. 

Fotografie
Ik vind het belangrijk dat je als creatieve ondernemer uitstraalt waar je voor staat. Mijn doel is dan ook om je vast te leggen zoals je bent, door je helemaal jezelf te laten zijn en te laten stralen voor de camera.

Wil je een online cursus, testimonial, behind the scenes, promotiefilm of productvideo laten filmen? Ook dit is mogelijk. 


 

Business

De werkwijze

Samen gaan we aan de slag. We bepreken eerst in een kickoff call welke content we gaan maken en welk verhaal we willen overbrengen in de video en/of foto's. Ook denken we na over wat jou als merk of bedrijf uniek maakt en waar en hoe we de content creëren, zodat het helemaal bij jouw verhaal past. Aan de hand van de guide die ik je van tevoren stuur, kun je je voorbereiden op de shootdag. Ook spreken we een verdere planning af voor de oplevering en feedbackronde. 

Prijs

De kosten voor een brandfilm beginnen vanaf 975 euro en een fotoshoot vanaf 675 euro. Vraag voor meer informatie naar de brochure en de mogelijkheden. Ik maak ook aftermovies van evenementen, product- of promotievideo's en foto's, Behind the Scenes video's, of video's voor cursussen/workshops. Wil je hier meer over weten of wil je graag een prijs op maat ontvangen? Vul het contactformulier in of bel, dan zorg ik dat jij zo snel mogelijk een prijs ontvangt!

Neem contact op

Lieve woorden

Ik kan Melissa echt aan iedereen aanraden. Ze denkt met je mee en is naast een super leuk persoon, gewoon echt goed in haar vak. Het eindresultaat is echt fantastisch.

Savannah van Healtsome

Melissa heeft een onwijs toffe brandfilm voor mij gemaakt. De video past precies bij wie ik ben en hoe ik mijn bedrijf wil presenteren, perfect dus!

Trix van KenT Fotografie

Melissa is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Echt een cadeautje om mee samen te werken!

Marion de Waard

Melissa was in onze samenwerkingen uiterst professioneel en pakt alles altijd aan met een glimlach. Ik heb niks dan moois uit haar handen zien komen. Zeer creatief en meedenkend.

Jan Martien Dekker

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op