Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandstory Justine Seynhaeve

| Branding | Video

In opdracht van Svea van Sans Sel, verfilmde ik als onderdeel van haar traject de brandstories van 4 bijzondere, vrouwelijke ondernemers. De concepten werden neergezet door Svea, fotograaf Liselore en de onderneemsters zelf en ik mocht ze in beeld brengen door middel van film. In totaal filmde ik 3 brandstories voor iedere onderneemster. Een onwijs leuke opdracht waarin ik tijdens het editen helemaal mijn gang mocht gaan. 

Justine is een bijzondere businesscoach voor experts die vanuit rust in plaats van chaos willen ondernemen, zodat ze helder naar hun gedachten, emoties, gedrag kunnen kijken en hun eigen doorbraken realiseren. In de video's zie je de chaos van alle glitter & glamour rond 'high-end' ondernemen, maar dat doet haar niets meer. Waardevol ondernemen zit in jezelf. De puurheid en rauwheid van zelfreflectie zie je ook terug in de beelden waarin ze haar make-up afveegt.

Hier en hier kun je de andere video's bekijken die ik heb gemaakt voor Justine. 

 

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op