Overslaan en naar de inhoud gaan

Over mij

About me

Hoi, Melissa hier. Een avonturier in hart een nieren, dol op reizen, maar ik kan ook genieten van een boekje lezen in de tuin of op pad gaan met vrienden. Voor mij draait het leven om het koesteren van momenten, het verkennen van de wereld en het delen van mooie ervaringen met de mensen om mij heen. In mijn werk kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. 

Naast dat ik heel enthousiast kan zijn over mijn werk, ben ik namelijk gevoelig. Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen en dat maakt me sterk in het vastleggen van verhalen, emoties en details.

Ik heb een open kijk op de wereld, ik omarm gezelligheid en mijn nieuwsgierigheid laat me vaak onverwachte paden bewandelen, in plaats van met de stroom mee te gaan. Ik hou er van mijn eigen weg te kiezen en dat neem ik ook mee in mijn werk. 

Mij nog beter leren kennen?
hello

Mijn droom

Mijn droom is om met mijn bedrijf de wereld over te reizen en de mooiste verhalen van brands en ondernemers vast te leggen. Ik vind het werken en creëren in een nieuwe omgeving super inspirerend. Ik hou van ruige natuur, geschiedenis en andere culturen en heb al meerdere toffe opdrachten in het buitenland mogen doen. Ik ben benieuwd wat de volgende bestemming gaat zijn! 

Samen aan de slag?

Heb ik je enthousiast gemaakt? Mail of bel me dan gerust. Ik kan niet wachten om over je plannen te horen en binnenkort samen aan de slag te gaan.

Neem contact op