Overslaan en naar de inhoud gaan
Fashion foto

Fashion & campagnes

Fashion & campagnes

Eigentijdse, krachtige en authentieke beelden op je website en social media zijn onmisbaar als fashion en lifestyle brands. De combinatie van de creatieve vrijheid en de vertaling van een krachtig verhaal naar beeld, zorgen ervoor dat we samen een concept tot leven brengen in eigentijdse en sprekende beelden die opvallen. Iets wat ik als fashion- en campagnefotograaf en videograaf ontzettend gaaf vind om te doen en je dus ook graag mee help.

Samen vertalen we een verhaal naar een tof concept waar we mee aan de slag gaan. We maken gevarieerde content die opvalt bij je klant. We zorgen dat de beelden bijdragen aan de beleving van de klant, dat het gevoel opwekt. 

Wil je verzekerd zijn van een jaar lang content? Boek dan het Boost Your Businesspakket. Ik ben ook los te boeken voor editorial, campagne, fashion en lookbookfotografie, videografie of voor de combinatie.

Campagnes
MEAU Vintage Jewellery
Model in Spanje

Ik zorg dat je:

  • Tot een jaar lang vooruit kan met je content
  • Je voorzien bent van professionele content met de kwaliteit waar je voor staat
  • Je bij mij terecht voor zowel fotografie als videografie
  • Gevarieerde en authentieke content krijgt die opvalt bij je klant
  • Product eruit springt op de foto of film

Werkwijze

We bepreken eerst in een kickoff call welke content we gaan maken en welk verhaal we willen overbrengen in de video en/of foto's. We maken een moodboard en vertalen het verhaal naar een sterk concept. We denken na over de locatie en eventuele andere benodigdheden. Vervolgens ga ik aan de slag met het regelen van de eventuele locatie en benodigdheden en een planning voor de draaidag. Aan de hand van het draaiboek die ik je van tevoren stuur, kun je je voorbereiden op de shootdag.

Ik wil contact opnemen

Een jaar lang content?

Heb ik je enthousiast gemaakt? Mail of bel me dan gerust voor meer informatie over de prijzen en mijn brochure. De prijzen zijn namelijk afhankelijk van jouw wensen en behoeften Ik kan niet wachten om over je plannen te horen en binnenkort samen aan de slag te gaan!

Wil je een jaar lang foto en/of videocontent voor je brand of product met een krachtig, uitgedacht concept? Boek dan het Boost Your Business pakket. Tijdens 4 contentdagen, in elk seizoen een shootdag, maken we gevarieerde content die opvalt bij je klant. Zo ben jij verzekerd van een jaar lang content.

Even kletsen?

Wil je samen aan de slag gaan met jouw content? Laten we eens een (online) kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Ja ik wil contact!
Omana Studio