Overslaan en naar de inhoud gaan

Trouwfilm

Verhalende trouwfilms

Door mijn leven heen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mooie en bijzondere herinneringen vast te leggen. Om herinneringen levend te houden. In trouwfilms zie je, hoor je en voel je. De geloften die jullie uitspreken, de geweldige speech van je beste vriend of jullie gave openingsdans zijn allemaal momenten die er zoveel beter uit komen op bewegend beeld. Een film laat je voor een aantal minuten echt een tijdreis maken, weer even helemaal terug naar dat moment. Je proeft de sfeer opnieuw, hoort de geluiden en ziet de momenten die jij net even hebt gemist tijdens jullie dag.

In de films die ik maak, vind ik de mensen die ik vastleg het allerbelangrijkst. Jullie verhaal, maar ook alles wat om jullie heen gebeurt. De kleine momentjes die misschien in de flow van de dag langs jullie heen gaan. Mijn films zijn puur, spontaan en artistiek. Ik hou niet van ‘standaard’ en zoek graag naar dat ‘net even een beetje meer’. Daarnaast vind ik storytelling ontzettend belangrijk, zodat ik echt jullie verhaal kan vertellen. Daarom werk ik in de trouwfilms met audio van bijvoorbeeld geloftes, de trouwambtenaar en/of speeches, maar ook met omgevingsgeluiden.

Dit willen we!
Wedding
Parijs

Meer dan een trouwfilm

Ik doe veel meer dan alleen maar filmen. Ik ben een verhalenverteller. Mijn gevoeligheid en empathie stellen me in staat om een diepe connectie met jullie als koppel te maken en die connectie zal zichtbaar zijn in elk frame van jullie trouwfilm. Ik creëer trouwfilms die veel verder gaan dan een eenvoudige sfeervideo van jullie dag. Ik zie het als een visueel kunstwerk die jullie liefde en persoonlijkheden weerspiegelt. Het is een persoonlijke herinnering aan jullie liefdesverhaal en leven samen.

Storytelling

De trouwfilms die ik maak zijn puur, spontaan en artistiek. Ik hou niet van 'standaard' en zoek graag naar dat 'net even een beetje meer'. Het liefst speel ik met natuurlijk licht tijdens het filmen en leg ik het moment vast zoals het is. Daarnaast vind ik storytelling ontzettend belangrijk. Ik wil de kijker raken, je helemaal mee terug slepen naar dat moment en sfeer en emoties opnieuw laten beleven. Daarom werk ik in mijn films veel met details en bijvoorbeeld met audio van geloften, speeches of andere mooie woorden door de dag heen.

Prijzen

Omdat ik graag jullie héle verhaal vertel, werk ik niet met pakketten met een aantal uren. Ik beleef graag jullie dag mee vanaf het aankleden tot en met de eerste dans. 

Mijn standaard prijs voor een trouwfilm is €2975,- euro. Hiervoor kom ik 10 uur lang jullie bruiloft filmen. Daarnaast ontvangen jullie bij het boeken een magazine vol leuke tips, een leuk cadeautje en krijgen jullie je film op USB aangeleverd in een leuk pakketje, voor een beetje extra beleving! 

Duurt jullie dag langer? Geen probleem! Extra uren zijn gewoon bij te boeken voor €125,- per uur.

Ik wil de brochure ontvangen

Lieve woorden

Zo bijzonder om onze grote dag terug te kunnen kijken op bewegend beeld, geloften terug te horen en alle blije gezichten van vrienden en familie weer te zien. Het is een feestje om Melissa erbij te hebben op je bruiloft. Zo vrolijk, professioneel, de juiste adviezen op het juiste moment en ze legt alles vast precies zoals het moet zijn. 

Vicky & Nico

We zijn ontzettend gelukkig met onze trouwfilm, zouden dit never nooit willen missen en hebben geen seconde spijt gehad om Melissa hiervoor te vragen. Je bent een topper! Dankjewel, dankjewel, dankjewel!

Bas & Robin

Melissa is een topper! Ze voelt meteen vertrouwd en is super enthousiast en positief. Wij hebben super mooie beelden mogen ontvangen van onze dag. En wij raken geen seconde ‘verveeld’ van de film. Kortom, wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen. Super bedankt Melissa!

Jonno & Alena

Ze is oprecht en meedenkend en de communicatie is erg prettig. Via de telefoon is of mail of whatsapp, het is gewoon super! En wat is het een top film geworden. Hoe ze de beelden en muziek heeft samengevoegd weten wij niet, maar we hebben hem al ruim 100x bekeken! 

Raymond en Hilde

Melissa is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Echt een cadeautje om mee samen te werken! 

Marion de Waard

Melissa heeft een prachtige trouwvideo voor ons gemaakt. Ze neemt op een prettige manier regie waarbij ze rekening houdt met de sfeer en gezelligheid van de dag. We hadden niet door dat er constant gefilmd werd, waardoor het eindresultaat heel puur is.

Bob en Daphne

Melissa is echt geweldig! Super fijn om mee samen te werken, een hele fijne sfeer en ze stelt iedere bruid/bruidegom op zijn/haar gemak. Kwalitatief hele mooie beelden en heel nauwkeurig qua bewerkingen. Een prachtig resultaat om nog lang van na te genieten.

Maurice Snel

Kennismaken?

Ieder koppel die voor mijn lens staat is uniek. Ik zie het maken van een trouwfilm daarom ook als een stukje maatwerk, waarbij ik de sfeer in beeld breng zoals het bij jullie en de sfeer van de dag past. Geen film is daarmee bij mij hetzelfde. Ik vind het daarom ook belangrijk om jullie goed te leren kennen en eerst kennis te maken. Ik vind een wederzijdse klik erg belangrijk en ben natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie en jullie verhaal.

Neem contact op