Overslaan en naar de inhoud gaan

Over mij

Achter de camera

'Door mijn eigen bruiloft 1 juli 2021 ben ik nog meer gaan beseffen hoe belangrijk mijn werk is. Hoeveel momentjes er langs je heen vliegen. Hoe waardevol het is iets te hebben wat je herinnering tastbaar maakt, dichterbij brengt. Het was alsof ik de betekenis van mijn werk op die prachtige dag opnieuw uitvond (foto door Stories by Josan)'

Ik ben Melissa. Geboren in 1998 in het mooie Drenthe en inmiddels woonachtig in Kampen samen met mijn man en onze kat, Puk. Vanuit mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn grote passie voor foto- en videografie ontstaan. Sindsdien ben ik niet meer achter de camera weg te slepen, want ik geniet er enorm van om verhalen vast te leggen. Sinds 2020 mag ik hier fulltime van genieten.

Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen. Ik ben dol op reizen en het ontdekken van de wereld. Maar ik kan ook lekker genieten van het lezen van een boekje in de tuin of een spelletje doen met vrienden. Samen met mijn man zijn we echte bourgoniërs en dol op lekker (uit) eten en op 1 juli 2021 zijn we zelf getrouwd.

hello

Mijn droom

Mijn droom is om met mijn bedrijf de wereld over te reizen en de mooiste verhalen van bruidsparen, brands of creatieve ondernemers vast te leggen. Ik hou van ruige natuur, geschiedenis en andere culturen en heb al meerdere toffe opdrachten in het buitenland mogen doen. Ik ben benieuwd wat de volgende bestemming gaat zijn! 

Een paar feitjes

  • Ik hou van lekker eten, vooral als het Italiaans of Mexicaans is
  • Perfectionistisch is een woord dat voor mij is bedacht
  • Ik doe aan acrogym, vijeneenhalf uur per week
  • Ben een echte Drent, geboren en getogen
  • Ik heb een oudere broer en een jonger broertje
  • Ik wilde eigenlijk altijd TV producer worden, maar koos toch de creatieve kant

Kennismaken?

Wil je jullie grootste avontuur door mij laten vastleggen? Laten we eens een kennismaken!

Neem contact op