Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruiloften

Bruiloften

Door mijn leven heen heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om mooie en bijzondere herinneringen vast te leggen. Om herinneringen levend te houden. In trouwfilms zie je, hoor je en voel je. De geloften die jullie uitspreken, de geweldige speech van je beste vriend of jullie gave openingsdans zijn allemaal momenten die er zoveel beter uit komen op bewegend beeld. Een film laat je voor een aantal minuten echt een tijdreis maken, weer even helemaal terug naar dat moment. Je proeft de sfeer opnieuw, hoort de geluiden en ziet de momenten die jij net even hebt gemist tijdens jullie dag.

In de films die ik maak, vind ik de mensen die ik vastleg het allerbelangrijkst. Jullie verhaal, maar ook alles wat om jullie heen gebeurt. De kleine momentjes die misschien in de flow van de dag langs jullie heen gaan. Mijn films zijn puur, spontaan en artistiek. Ik hou niet van ‘standaard’ en zoek graag naar dat ‘net even een beetje meer’. Daarnaast vind ik storytelling ontzettend belangrijk, zodat ik echt jullie verhaal kan vertellen. Daarom werk ik in de trouwfilms met audio van bijvoorbeeld geloftes, de trouwambtenaar en/of speeches, maar ook met omgevingsgeluiden.

Ps. april, mei en juni 2023 zijn volgeboekt

Wedding
Parijs

Werkwijze

Wil je graag je trouwfilm door mij laten maken? Dan nodig ik jullie uit om gezellig kennis te komen maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken samen jullie wensen en ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee!

Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Na de bruiloft ontvangen jullie binnen twee weken een preview en binnen zes weken de film.

Prijzen

Omdat ik graag jullie héle verhaal vertel, werk ik niet met pakketten met een aantal uren. Ik beleef graag jullie dag mee vanaf het aankleden tot en met de eerste dans. 

Mijn standaard prijs voor een trouwfilm is €2795,- euro. Hiervoor kom ik 10 uur lang jullie bruiloft filmen. Daarnaast ontvangen jullie bij het boeken een magazine vol leuke tips, een leuk cadeautje en krijgen jullie je film op USB aangeleverd in een leuk pakketje, voor een beetje extra beleving! Ik reis ook graag mee met jullie naar het buitenland voor jullie destionation wedding. Vraag naar de brochure voor meer info.

Duurt jullie dag langer? Geen probleem! Extra uren zijn gewoon bij te boeken voor €125,- per uur.

Neem contact op

Lieve woorden

Melissa is een geweldige professional met hart en passie voor haar vak en heel erg veel talent. Tegelijkertijd is ze een super leuke en enthousiaste meid en dus feest om bij je bruiloft te hebben! Ze heeft het voor elkaar gekregen om onze mooiste en dierbare momenten samen te vatten in een paar minuten, ongelooflijk!

Sjoerd en Céline

Ze is oprecht en meedenkend en de communicatie is erg prettig. Via de telefoon is of mail of whatsapp, het is gewoon super! En wat is het een top film geworden. Hoe ze de beelden en muziek heeft samengevoegd weten wij niet, maar we hebben hem al ruim 100x bekeken! 

Raymond en Hilde

Melissa is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Echt een cadeautje om mee samen te werken! 

Marion de Waard

Melissa is ontzettend lief en je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze is nooit opvallend aanwezig, wat zorgt voor de meest natuurlijke beelden die je kan wensen. Voor ons geen andere meer.

Sascha en Steph

We zijn heel tevreden over de trouwfilm die Melissa heeft gemaakt voor ons huwelijk. Een goed staaltje professionaliteit in combinatie met een warme persoonlijkheid! Dat is Melissa! Zowel tijdens onze bruiloft als de voorbereidende gesprekken was Melissa ontzettend professioneel en flexibel. 

​​​​​​​M & G

Melissa heeft een prachtige trouwvideo voor ons gemaakt. Ze neemt op een prettige manier regie waarbij ze rekening houdt met de sfeer en gezelligheid van de dag. We hadden niet door dat er constant gefilmd werd, waardoor het eindresultaat heel puur is.

Bob en Daphne

Melissa is echt geweldig! Super fijn om mee samen te werken, een hele fijne sfeer en ze stelt iedere bruid/bruidegom op zijn/haar gemak. Kwalitatief hele mooie beelden en heel nauwkeurig qua bewerkingen. Een prachtig resultaat om nog lang van na te genieten.

Maurice Snel

Melissa heeft onze bruiloft fan-tas-tisch samengevat in vijf minuten film. Wat een aanrader! Zo bijzonder om onze grote dag terug te kunnen kijken op bewegend beeld, geloften terug te horen en alle blije gezichten van vrienden en familie weer te zien.

Nico & Vicky

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op