Overslaan en naar de inhoud gaan

Destination weddings

Welkom

'De zon strekt haar gouden vingers uit over het landschap, terwijl de eerste stralen van het prille daglicht de wereld in een warme omhelzing hullen. Op deze magische ochtend lijkt de hele wereld zich te verenigen om de liefde te omarmen en de dag belooft een betoverend hoofdstuk in het verhaal van twee zielen te worden.'

Heb jij ooit wel eens een verhaal gezien dat zo pakkend was dat je er meteen in wil stappen? Een verhaal dat je helemaal ècht mee terugneemt naar een herinnering en je deze precies laat beleven zoals het was? Je de geluiden hoort, emoties voelt en een tijdreis maakt, zodat je echt weer even terug bent bij dat moment? Precies dat is wat ik doe bij de trouwfilms die ik maak.

Ik ben er voor de avonturiers die het graag net even anders doen, die een eigen kijk op de wereld hebben en die de perfectie in imperfectie zien. Ik ben er voor de bruidsparen die samen het grootste avontuur van hun leven aangaan en die graag dát verhaal vastgelegd willen hebben op film. Ik doe dat op een avontuurlijke en vleugje artistieke manier en laat jullie daarbij het moment beleven zoals het is. Het spelen met beeld en het vastleggen van de mooiste verhalen vind ik namelijk het allertofst om te doen.

 

Melissa van Jippey

Destination weddings

Naar het buitenland gaan om te trouwen, omringt met alle lieve, leuke mensen die jullie dierbaar zijn, is de meest fijne en intieme manier om de liefde te vieren. De magie van het zijn op een ander plekje op aarde, omgeven door prachtige natuur, knusse stadjes en andere culturen. Precies hetgeen waar ik van aan ga, waar ik energie van krijg en wat heel dichtbij mijn hart ligt. Daarom specialiseer ik mij in het filmen van destination weddings.

Mijn stijl

Ik combineer geluiden, gesproken woorden, muziek en de mooiste beelden tot een creatief geheel. Geen voorspellende chronologische edit, maar een krachtige film die ècht het verhaal vertelt. Een verhaal die wordt gesterkt door muziek, beelden, maar ook geluiden. Door de wind als het waait, de regen als het regent. Een film die raakt. Iets bij je losmaakt. Of het nou een traan of een lach is.

Vraag de brochure aan
Story

Lieve woorden

Zo bijzonder om onze grote dag terug te kunnen kijken op bewegend beeld, geloften terug te horen en alle blije gezichten van vrienden en familie weer te zien. Het is een feestje om Melissa erbij te hebben op je bruiloft. Zo vrolijk, professioneel, de juiste adviezen op het juiste moment en ze legt alles vast precies zoals het moet zijn. 

Vicky & Nico

We zijn ontzettend gelukkig met onze trouwfilm, zouden dit never nooit willen missen en hebben geen seconde spijt gehad om Melissa hiervoor te vragen. Je bent een topper! Dankjewel, dankjewel, dankjewel!

Bas & Robin

Melissa is een topper! Ze voelt meteen vertrouwd en is super enthousiast en positief. Wij hebben super mooie beelden mogen ontvangen van onze dag. En wij raken geen seconde ‘verveeld’ van de film. Kortom, wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen. Super bedankt Melissa!

Jonno & Alena

Ze is oprecht en meedenkend en de communicatie is erg prettig. Via de telefoon is of mail of whatsapp, het is gewoon super! En wat is het een top film geworden. Hoe ze de beelden en muziek heeft samengevoegd weten wij niet, maar we hebben hem al ruim 100x bekeken! 

Raymond en Hilde

Melissa is een schat van een meid met een enorm talent voor het maken van unieke videobeelden. Echt een cadeautje om mee samen te werken! 

Marion de Waard

Melissa heeft een prachtige trouwvideo voor ons gemaakt. Ze neemt op een prettige manier regie waarbij ze rekening houdt met de sfeer en gezelligheid van de dag. We hadden niet door dat er constant gefilmd werd, waardoor het eindresultaat heel puur is.

Bob en Daphne

Melissa is echt geweldig! Super fijn om mee samen te werken, een hele fijne sfeer en ze stelt iedere bruid/bruidegom op zijn/haar gemak. Kwalitatief hele mooie beelden en heel nauwkeurig qua bewerkingen. Een prachtig resultaat om nog lang van na te genieten.

Maurice Snel

Kennismaken?

Wil je jullie grootste avontuur door mij laten vastleggen? Laten we eens een kennismaken!

Neem contact op