Overslaan en naar de inhoud gaan

Soul Your Business

Tot een jaar lang content met de brandshootdag

'De zee fluistert zachtjes haar eeuwenoude verhalen terwijl ze op het zand kabbelt. Ze staat aan de rand van de branding, de oceaan applaudisseert haar inspanningen met de zachte ruis van de branding en de regen zingt een lied dat alleen zij begrijpt. Haar dans is als een betovering, een moment van pure verbinding, een viering van het leven zelf'.

Heb jij ooit wel eens een verhaal gezien dat zo pakkend was dat je er meteen in wil stappen? Een verhaal dat je verbeelding zo krachtig prikkelt dat je jezelf moeiteloos kon verplaatsen naar een ongeziene wereld die het verdient om gezien te worden? Als dat het geval is dan weet je dat als jouw klant de wereld die jij creëert moeiteloos voor zich kan zien, je niet meer hoeft te overtuigen. Dat woorden overbodig zijn. Dat soort beelden creëren in één oogopslag de nog ongeziene wereld waar jij met je bedrijf aan bouwt. 

Ik til je met de Soul Your Business brandshootdag weg van de voorspelbare Pinterest-plaatjes en laat je wereld niet alleen zien, maar ook voelen. Met die echtheid maak je het verschil. We gaan samen iets creëren wat onvergetelijk wordt: een artistieke uitbarsting, maar wel één die bij jou past. Van binnen en van buiten. Want ik wil dat de beelden jouw innerlijke zelfvertrouwen versterken, dat ze jouw energie uitstralen. Want wanneer jij vol overgave jouw visie uitdraagt, zal jouw klant hetzelfde voelen.

Branding
Villavie

Krachtige foto's en films die tot de kern komen

Ik zorg dat wat in je zit en wat je wil uitdragen je kracht geeft bij het zien van de beelden. Dat je 100% jezelf terugziet en je kracht en vertrouwen in jezelf ervaart. Alsof je de geloften van je liefde weer terug hoort als het even tegenzit en je er dan aan herinnert wordt waarom je zo verliefd bent, waarom je jouw passie bent gaan volgen. Bij het maken van jouw films en foto’s is alles mogelijk, zolang het maar ècht bij jou past. Hoe we dat gaan doen? Dat leg ik je uit!

Bekijk mijn werkwijze

Ik zorg dat...

 • Je vastgelegd wordt zoals je bent, op een pure en ongecensureerde manier 
 • De klant geraakt wordt, zich verbonden voelt met jouw verhaal en je niet meer vergeet
 • Je tot een jaar lang voorziet bent van professionele, krachtige en creatieve content met kwaliteit waar je voor staat
 • Je bij mij terechtkunt voor zowel fotografie als videografie

Eva van Eva Luna Lifestyle

Tot de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met de samenwerking met Melissa. Feilloos weet ze je op beeld te vangen en elk concept wat we samen uitwerken overtreft ze weer. Als ik haar mailtje met oplevering ontvang, is het altijd weer raak, ze weet je te raken, inclusief kippenvel. Ik zou met niemand anders meer willen werken als het om video gaat én dus gaan we nog heel wat mooie projecten tegemoet. Je weet bij wie je moet zijn dus!

Bekijk de video's voor Eva

Wat anderen zeggen

Er valt zoveel te zeggen over de samenwerking met Melissa maar in 1 woord: FANTASTISCH! Ze is gewoon ontzettend goed en ook nog de liefste. Ze heeft aan een half woord genoeg, denkt met je mee en is heel flexibel. Als je daarna de video’s terugziet wordt helemaal blij. Zo mooi alles is en de details die ze erin verwerkt.

Annemarije - Florabel Flowers

Melissa weet heel goed wat ze doet en is rustig op een fijne manier. Ze is heel creatief en komt haar afspraken altijd na. De video die ze voor me maakte tijdens mijn workshop kwam echt binnen, het was precies wat ik in mijn hoofd had en wat ik voor me zag. En zelfs nog meer dan dat! Ik ben haar super dankbaar.

Lauri Miriam

Wauw! Ik vind de brandfilm helemaal geweldig! Echt mega mega mega blij!

Malou - Blooming Floral Art

Het eindresultaat is echt fantastisch. Ik krijg er zó veel complimenten over!

Savannah - Healthsome

Wat een talent hebt jij, Melissa! Het is zo bijzonder hoe jij echt kan aanvoelen hoe een film/beeld eruit moet komen te zien. Super dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, merci!

Eva - Eva Luna Lifestyle

De Werkwijze

Tijdens een kickoff call maken we kennis, duiken we jouw verhaal in en gaan we opzoek naar de kern. We denken na over welke content we gaan maken en welk verhaal we willen overbrengen in de video en foto's.

In de contentcall vertalen we dit naar een sterk concept en bespreken we waar en hoe we de content creëren, zodat het helemaal bij jouw verhaal past. Ik ga aan de slag met het regelen van de hele shootdag. Denk aan locatie, de make-up artiest, props, styling en niet onbelangrijk, eten en drinken voor de draaidag. Aan de hand van het Soul Your Business draaiboek die ik je stuur, kun jij je voorbereiden op de shootdag.

Binnen 4 weken na de brandshootdag ontvang jij de foto's en video's en kun je deze inzetten op je website en social media. 

Sophie van
De Trouw Academy

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het gelijk goed en heb ik ook gelijk ja gezegd op ons traject. Melissa is super professioneel en zet echt top kwaliteit neer. Ze was op de dag zelf goed voorbereid en je merkt aan Melissa dat ze precies weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ook voel je haar passie in haar werk en straalt ze daarin. Toen we de audio gingen opnemen klapte ik een beetje dicht, zij bracht me tot rust nam me stap voor stap mee in het proces om echt die 200% eruit te halen. Het was onwijs fijn om met Melissa samen te werken en het resultaat is fantastisch.

Bekijk de video's voor Sophie

Investering

Ik ontzorg je en voorzie je van een jaar aan content. Tijdens de Soul Your Business brandshootdag gaan we aan de slag met het maken van krachtige foto's en video's. De Soul Your Business brandshootdag kost €3500 en is inclusief:

 • Kick-off en contentcall om jouw verhaal en visie sterk om te zetten in een pakkend concept
 • Verzorging van de gehele voorbereiding van de shootdag, inclusief het regelen van een muah, locatie, props en catering
 • Een uitgebreid draaiboek om je goed voor te bereiden op de shootdag
 • 3 creatieve en authentieke brandstory video's van 30 seconden in liggend en staand formaat
 • 15 staande shortvideo's waarvan de inhoud mag variëren (denk aan klanttestimonials, expertvideo's, statementvideo's, sfeervideo's etc.)
 • 25 staande losse videobeelden die je kunt inzetten op social media
 • 50 foto’s professioneel bewerkte foto's die je zelf mag uitkiezen in een online galerij

De prijs is exclusief BTW en eventuele bijkomende locatiekosten

Ik wil dit!
Ondernemersdocumentaire

Let's do this!

Klaar om jouw verhaal vast te leggen? Laten we dan een kick-off call inplannen en samen de mooiste ideeën uitwerken!

Neem contact op