Overslaan en naar de inhoud gaan

Soul Your Business

Soul Your Business brandshoot

'De zee fluistert zachtjes haar eeuwenoude verhalen terwijl ze op het zand kabbelt. Ze staat aan de rand van de branding, de oceaan applaudisseert haar inspanningen met de zachte ruis van de branding en de regen zingt een lied dat alleen zij begrijpt. Haar dans is als een betovering, een moment van pure verbinding, een viering van het leven zelf'.

Heb jij ooit wel eens een verhaal gezien dat zo pakkend was dat je er meteen in wil stappen? Een verhaal dat je verbeelding zo krachtig prikkelt dat je jezelf moeiteloos kon verplaatsen naar een ongeziene wereld die het verdient om gezien te worden? Als dat het geval is dan weet je dat als jouw klant de wereld die jij creëert moeiteloos voor zich kan zien, je niet meer hoeft te overtuigen. Dat woorden overbodig zijn. Dat soort beelden creëren in één oogopslag de nog ongeziene wereld waar jij met je bedrijf aan bouwt. 

Ik til je met de Soul Your Business brandshoot weg van de voorspelbare Pinterest-plaatjes en laat je wereld niet alleen zien, maar ook voelen. Met die echtheid maak je het verschil. We gaan samen iets creëren wat onvergetelijk wordt: een artistieke uitbarsting, maar wel één die bij jou past. Van binnen en van buiten. Want ik wil dat de beelden jouw innerlijke zelfvertrouwen versterken, dat ze jouw energie uitstralen. Want wanneer jij vol overgave jouw visie uitdraagt, zal jouw klant hetzelfde voelen.

Branding

Unieke combinatie van krachtige foto's en films

De combinatie van film en fotografie is uniek. Naast dat het tijd scheelt, kunnen we zorgen dat jouw foto's en video's naadloos op elkaar aansluiten, wat jouw boodschap nóg krachtiger maakt. Bij het maken van jouw films en foto’s is alles mogelijk, zolang het maar ècht bij jou past. Hoe we dat gaan doen? Dat leg ik je uit!

Bekijk mijn werkwijze

Ik zorg dat...

  • Je vastgelegd wordt zoals je bent, op een pure en ongecensureerde manier 
  • De klant geraakt wordt, zich verbonden voelt met jouw verhaal en je niet meer vergeet
  • Je voor voorziet bent van professionele, krachtige en creatieve content met kwaliteit waar je voor staat
  • Je bij mij terecht kunt voor zowel fotografie als videografie zodat jouw beelden naadloos op elkaar aansluiten

Joëlle Jehudith

In het begin vond ik het best wel spannend om zo’n video helemaal uit handen te geven omdat ik een mooie representatie wilde van wie ik ben en waar ik voor sta. Ook omdat het wel een investering is en ik vroeg mezelf af of het ‘nodig’ was om die te doen als ik ook gewoon zelf bijvoorbeeld reels kan maken voor mijn bedrijf.

Ik vind al Melissa’s werk prachtig dus als ik iemand vertrouwde was zij het wel en toch vond ik het ook spannend om mezelf dan zo terug te zien in een video over mij. Het werken met Melissa vond ik heel gezellig en fijn! Ze stelt je helemaal op je gemak, ook al vind je het onwennig om achter de camera te staan. Ze zorgde ervoor dat ik heel krachtig op beeld kwam door me te begeleiden en doordat de sfeer ook gewoon heel fijn was.

Mijn vertrouwen was terecht want ze heeft zo’n prachtige video gemaakt die mij écht laat zien. En de foto’s zijn helemaal in dezelfde stijl dus alles past ontzettend mooi bij elkaar! Er zitten een paar foto’s tussen wat mijn favoriete foto’s van mezelf ooit zijn.

Wat ik ook fijn vond was dat ze me heel serieus nam in een kleine verandering die ik wilde overleggen. Melissa zorgt er echt voor dar het eindresultaat past bij wie jij bent. Ik kreeg nadat ik een aantal foto’s en beelden had gebruikt van een klant terug: dat ze het fijn vond dat ik, dat wat ik doe in mijn bedrijf, zo visueel laat zien en dat dit een van de redenen was dat ze instapte in mijn academy! De beelden ondersteunen dus ook echt de kwaliteit van mijn bedrijf. Waar ik in het begin de investering spannend vond, ben ik nu heel blij dat ik hier toch voor heb gekozen want het is het 100% meer dan waard.

Dankjewel Melissa voor deze fijne samenwerking en de mooie beelden die je hebt gemaakt.

Ik wil dit ook

Eva van Eva Luna Lifestyle

Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met de samenwerking met Melissa. Feilloos weet ze je op beeld te vangen en elk concept wat we samen uitwerken overtreft ze weer. Als ik haar mailtje met oplevering ontvang, is het altijd weer raak, ze weet je te raken, inclusief kippenvel. Ik zou met niemand anders meer willen werken als het om video gaat én dus gaan we nog heel wat mooie projecten tegemoet. Je weet bij wie je moet zijn dus!

Bekijk de video's voor Eva

Wat anderen zeggen

Er valt zoveel te zeggen over de samenwerking met Melissa maar in 1 woord: FANTASTISCH! Ze is gewoon ontzettend goed en ook nog de liefste. Ze heeft aan een half woord genoeg, denkt met je mee en is heel flexibel. Als je daarna de video’s terugziet wordt helemaal blij. Zo mooi alles is en de details die ze erin verwerkt.

Annemarije - Florabel Flowers

Melissa weet heel goed wat ze doet en is rustig op een fijne manier. Ze is heel creatief en komt haar afspraken altijd na. De video die ze voor me maakte tijdens mijn workshop kwam echt binnen, het was precies wat ik in mijn hoofd had en wat ik voor me zag. En zelfs nog meer dan dat! Ik ben haar super dankbaar.

Lauri Miriam

Wauw! Ik vind de brandfilm helemaal geweldig! Echt mega mega mega blij!

Malou - Blooming Floral Art

Het eindresultaat is echt fantastisch. Ik krijg er zó veel complimenten over!

Savannah - Healthsome

Wat een talent hebt jij, Melissa! Het is zo bijzonder hoe jij echt kan aanvoelen hoe een film/beeld eruit moet komen te zien. Super dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, merci!

Eva - Eva Luna Lifestyle

De Werkwijze

Tijdens een kickoff call maken we kennis, duiken we jouw verhaal in en gaan we opzoek naar de kern. We denken na over welke content we gaan maken en welk verhaal we willen overbrengen in de video en foto's.

In de contentcall vertalen we dit naar een sterk concept en bespreken we waar en hoe we de content creëren, zodat het helemaal bij jouw verhaal past. Samen gaan we aan de slag met het regelen van de hele shoot. Aan de hand van het Soul Your Business draaiboek die ik je stuur, kun jij je voorbereiden op de shoot.

Binnen 6 weken na de brandshoot ontvang jij de foto's en video's en kun je deze inzetten op je website en social media. 

Sophie van
De Trouw Academy

Tijdens het kennismakingsgesprek voelde het gelijk goed en heb ik ook gelijk ja gezegd op ons traject. Melissa is super professioneel en zet echt top kwaliteit neer. Ze was op de dag zelf goed voorbereid en je merkt aan Melissa dat ze precies weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ook voel je haar passie in haar werk en straalt ze daarin. Toen we de audio gingen opnemen klapte ik een beetje dicht, zij bracht me tot rust nam me stap voor stap mee in het proces om echt die 200% eruit te halen. Het was onwijs fijn om met Melissa samen te werken en het resultaat is fantastisch.

Bekijk de video's voor Sophie

Investering

Tijdens de Soul Your Business brandshoot gaan we aan de slag met het maken van krachtige foto's en video's. De Soul Your Business brandshoot is inclusief:

  • Kick-off call, waarin we gaan brainstormen over de inhoud van de video
  • Uitgebreide draaiboek en planning voor de draaidag
  • Begeleiding en hulp bij het schrijven van de audio voor onder de film door tekstschrijfster Jara
  • Een videoportret van 1,5 minuut in liggend en staand formaat, ondersteund met audio en rechtenvrije muziek. 
  • 10 losse bewerkte videobeelden in staand formaat, die je kan inzetten op social media. 
  • 15 bewerkte foto's die je zelf maf kiezen uit een online galerij. 

De kosten zijn €2400 exclusief BTW en eventuele bijkomende locatiekosten, haar en make-up artiest en props (in overleg). Bijkopen van extra video's, losse beelden of foto's is mogelijk. 

Ik wil dit!
Melissa van Omana Studio

Let's do this!

Klaar om jouw verhaal vast te leggen? Laten we dan een kick-off call inplannen en samen de mooiste ideeën uitwerken!

Neem contact op