Overslaan en naar de inhoud gaan

Sophie van Trouw Academy

| Branding Favorieten | Video

Brandshootdag met Sophie

Sophie van Trouwen Texel is al sinds haar 17e weddingplanner op Texel en organiseert, decoreert en begeleid bruiloften op Texel vanuit de visie dat trouwen de liefde vieren is met de mensen waarvan je houdt. Ze heeft De Trouwacademy gelanceerd, een online platform platform waar je alles kan vinden over trouwen en hoe je kan leren je eigen bruiloft te plannen aan de hand van onder andere cursussen, e-books en masterclasses. 

Tekst gaat verder onder de foto's

De eerste shoot met Sophie vond plaats in een studio in Amsterdam. Hier hebben we een fijne beeldbank met kennisvideo's en shortvideo's gemaakt. Vervolgens ben ik naar Sophie toegegaan op Texel. We verkenden samen de meest bijzondere plekken op Texel, waar de schoonheid, rust en puurheid van het eiland perfect samenviel met Sophie's persoonlijkheid. Van de uitgestrekte duinen tot de pittoreske dorpjes, elke locatie vertelde een verhaal en gaf een diepere dimensie aan de beelden en het verhaal van Sophie. 

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op