Overslaan en naar de inhoud gaan

De Signature Shoot van Svea

| Branding | Video

Opvallen in de stroom aan content die je dagelijks voor je kiezen krijgt, eigenheid, jezelf laten zien en echt jouw verhaal vertellen. Het is een kunst. Want als eenmaal iets werkt, doen we allemaal hetzelfde.

Ik wil juist zorgen dat we jouw verhaal zó krachtig in beeld brengen, op de manier die helemaal bij jou en je boodschap past, dat het niet meer ongezien kan worden.

Mijn hart maakt dan ook altijd een sprongetje als Svea van Sans Sel aan komt zetten met een tof concept voor een shoot voor haar of haar klanten. Ze laat me los. Vertrouwt op mijn creativiteit. En dat zijn de beste ingrediënten. 

Deze shoot werd gebouwd rondom de lancering van Svea haar Signature Marketing concept. Samen met haar klanten creëert ze een meesterlijk merk met marketing waarmee je boven anderen uit stijgt en blijft stijgen. In verschillende video's hebben we haar boodschap op een krachtige manier vertaald naar beeld. 

Hieronder zie je een aantal video's die ik voor haar maakte.

Team
Concept, Art-direction & fotografie Liselore Stap
Muah Ellen Sijm

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op