Overslaan en naar de inhoud gaan

Bruiloft van Andy & Anastasia bij Hotel Arena

| Bruiloften | Video

Andy en Anastasia vierden hun prachtige dag bij Hotel Arena in Amsterdam en vlogen al hun vrienden en familie over de hele wereld in om erbij te zijn. Hoe gaaf! De dag begon super relaxt met het aankleden in de hotelkamer met een heerlijk ontbijt. Anastasia droeg een prachtige jurk die speciaal voor haar op maat was gemaakt door designer Edwin Oudshoorn. Ze zag er geweldig uit!

De first look vond plaats op de oude trap, die helemaal versierd was met bloemen en kaarsen. Daarna volgde de ceremonie. De bloemen in combinatie met de prachtige oude kapel, zorgde voor een geweldige setting en de ceremonie was heel mooi en persoonlijk. 

Daarna was het tijd voor taart, de borrel, het diner en een knalfeest. De feestelijke sfeer met internationale gasten van over de hele wereld, prachtige styling en geweldige locatie maakten de bruiloft onvergetelijk.

Andy en Anastasia wonen samen in Amsterdam, Andy zingt bij een koor en beiden houden ze enorm veel van klassieke muziek. De film straalt daarmee precies uit hoe zij als koppel zijn en wat hun verhaal is, inclusief de koormuziek. 

Locatie: Hotel Arena
Bloemen: Ivy, bloemen in stijl
Jurk: Edwin Oudshoorn
Fotograaf: Days in June
Taart: Gebakkerij
Haar en Make-up: Michelle Veronique
Stationary: Maxcript

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op