Overslaan en naar de inhoud gaan

Prachtige herfstbruiloft in De Grote Kerk in Alkmaar

| Bruiloften Workshop | Video

Wow, wat een dag was dit! In de kern van de stad, omringd met winterse gezelligheid en alle mensen die ze lief hebben, vierden Jefka en Frank hun liefde in de prachtige Grote Sint-Laurenskerk in Alkmaar. Een enorm bijzondere bruiloft, vol liefde, warmte en gezelligheid.

Een bijzonder moment tijdens hun dag was dat ze met orgelmuziek kwamen oplopen tijdens de ceremonie, want de opa van de bruid speelde altijd orgel. Ik heb daarom in de film bij de muziek heel lichtjes orgelmuziek terug laten komen en natuurlijk de knaller van het feest die een rode draad door de film heen vormt.

De intieme sfeer van de herfstbruiloft werd nog versterkt door het vroege donker buiten. Tijdens het feest konden de gasten genieten van optredens van Django Wagner en de bruidegom Frank, die zijn moment pakte om zijn zangtalent te laten horen! Wat hebben we gelachen, gehuild en genoten.

Ook bedankt aan alle lieve leveranciers die tijdens een bruiloft toch altijd een beetje aanvoelen als collega’s:
Fotograaf Tamara van Swoon Photography
Weddingplanner Sarina van That Special Day
Styling De Meiden van Versier
Locatie Grote Kerk Alkmaar 

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op