Overslaan en naar de inhoud gaan

Branding voor ondernemers

Soul your business

Jij bent een creatieve vrouw die werkt vanuit haar kern. Je durft jezelf te zijn en je daar voor open te stellen. Je wilt en durft dieper te gaan en een stukje van binnen delen met de buitenwereld, omdat dit belangrijk voor je is. Omdat je anderen hiermee wil helpen of in hun kracht zetten. Omdat je wil zorgen voor verbondenheid en vertrouwen bij je klant en omdat het je menselijk maakt.

Ik leg jouw verhaal puur en ongecensureerd vast op foto en film en breng je in beeld precies zoals jij bent, van binnen en van buiten. Ik maak voor jou content met kwaliteit, maar ook een stukje kwetsbaarheid. Geen standaard verkooppraatje met enkel wat mooie beelden, maar soul-filling stories die echt raken en opvallen en tot de kern komen. Met een vleugje artisticiteit, zowel op foto als in film.

Samen gaan we aan de slag om jouw kern te vertalen naar de mooiste beelden. We gaan op zoek naar wat jij wil uitdragen en plannen een dag waarin we dat in de puurste vorm in beeld gaan brengen. In foto èn film, omdat ik er in geloof dat de combinatie het krachtigste is wat jij naar buiten kan brengen.

Branding
Omana Studio

Krachtige foto's en films die tot de kern komen

Ik wil dat dat wat in je zit en je wil uitdragen je kracht geeft bij het zien van de beelden. Dat je 100% jezelf terugziet en je kracht en vertrouwen in jezelf ervaart. Alsof je de geloften van je liefde weer terug hoort als het even tegenzit en je er dan aan herinnert wordt waarom je zo verliefd bent, waarom je jouw passie bent gaan volgen. Bij het maken van jouw films en foto’s is alles mogelijk, zolang het maar ècht bij jou past.

Bekijk mijn werkwijze

Ik zorg dat:

 • Je vastgelegd wordt zoals je bent, op een pure en ongecensureerde manier 
 • We geen Pinterest plaatjes gaan namaken, maar echt beelden gaan maken die passen bij jou als ondernemer en persoon
 • De klant geraakt wordt, zich verbonden voelt met jouw verhaal en je niet meer vergeet
 • Je krachtige en creatieve content krijgt die opvalt bij jouw klant
 • Je voorzien bent van professionele content met kwaliteit waar je voor staat
 • Je bij mij terecht voor zowel fotografie als videografie
 • Je tot een jaar lang voorzien bent van content

Annemarije van Florabel Flowers

Er valt zoveel te zeggen over de samenwerking met Melissa maar in één woord; fantastisch! Ze is gewoon ontzettend goed en ook nog de liefste. Ze heeft aan een half woord genoeg, denkt met je mee en is heel flexibel. Als je daarna de video’s terugziet word je helemaal blij, hoe mooi alles is en de details die ze erin verwerkt. Ik hoop in de toekomst nog heel veel mooie dingen met haar te maken. Dankjewel lieve Melissa! 

Bekijk de film van Annemarije

Wat anderen zeggen

Wauw! Ik vind de brandfilm helemaal geweldig! Echt mega mega mega blij!

Malou - Blooming Floral Art

Het eindresultaat is echt fantastisch. Ik krijg er zó veel complimenten over!

Savannah - Healthsome

Wat een talent hebt jij, Melissa! Het is zo bijzonder hoe jij echt kan aanvoelen hoe een film/beeld eruit moet komen te zien. Super dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, merci!

Eva - Eva Luna Lifestyle

De Werkwijze

Tijdens een kickoff call maken we kennis, duiken we jouw verhaal in en gaan we opzoek naar de kern. We denken na over welke content we gaan maken en welk verhaal we willen overbrengen in de video en foto's.

In de contentcall vertalen we dit naar een sterk concept en bespreken we waar en hoe we de content creëren, zodat het helemaal bij jouw verhaal past. Aan de hand van het Soul Your Business voorbereidingboekje die ik je van tevoren stuur, kun je je voorbereiden op de shootdag.

Ik wil je zo veel mogelijk ontzorgen en regel eventueel de lunch, make-up, locatie, styling of andere benodigdheden met je in overleg.

Lauri van Lauri Miriam

Melissa is heel fijn om mee samen te werken als persoon! Ze weet heel goed wat ze doet en is rustig op een fijne manier. Ze is heel creatief en komt haar afspraken altijd na. De video die ze voor me maakte tijdens mijn workshop kwam echt binnen, het was precies wat ik in mijn hoofd had en wat ik voor me zag. En zelfs nog meer dan dat! Ik ben haar super dankbaar.

Bekijk de film voor Lauri

Investering

Omdat ik er in geloof dat de combinatie van film en foto enorm krachtig is, gaan we tijdens de Soul Your Business draaidag aan de slag om te zorgen dat we zowel krachtige foto's als videobeelden gaan maken. Het Soul Your Business pakket kost €1875 en is inclusief:

 • Kick-off en contentcall
 • Soul Your Business voorbereidingboekje met shotlist, moodboard en advies voor de voorbereiding van jouw draaidag
 • Video- en fotografie op locatie(s) die passen bij jou en je verhaal
 • Een krachtige brandfilm van 1,5 minuut
 • Een teaser van de brandfilm van 30 seconden
 • 5 losse videobeelden die je kunt inzetten op social media
 • 50 foto’s professioneel geselecteerd en bewerkt
 • Beelden geleverd in een online galerij

Extra bij te boeken; extra uren, losse videobeelden en korte gemonteerde video's voor Insta Reels, Stories of TikTok en/of extra foto's. De prijs is exclusief BTW en reiskosten.

Ik wil dit!
MEAU Vintage Jewellery

Let's do this!

Klaar om jouw verhaal vast te leggen? Laten we dan een kick-off call inplannen en samen de mooiste ideeën uitwerken!

Neem contact op