Overslaan en naar de inhoud gaan

Brandfilm voor Villavie

| Branding Business | Video

Deze content combi shoot was fantastisch. Eline is een hele lieve en inspirerende vrouw en we hebben zo genoten, gelachen en zelfs gedanst door de regen tijdens de shoot waardoor we Eline helemaal hebben kunnen vastleggen zoals ze is. De film en foto's tonen kracht en een stukje kwetsbaarheid. Eline had zelf al talloze mooie ideeën voor de film en foto's en het was ontzettend leuk om samen met haar aan de slag te gaan. Omdat Eline ook spreker is voor events, besloten we samen dat het tof is als je haar ook ziet praten in de film. 

Tijdens de shoot hebben we in een studio, in de binnenstad van Haarlem en op het strand gefilmd en gefotografeerd. We kozen voor deze locaties, omdat we lekker veel afwisseling kregen voor de foto's, maar ook omdat ze iets betekenden voor Eline. Zo is ze bijvoorbeeld regelmatig te vinden op het strand, om rust te vinden en uit te waaien.

Met het Villavie membership, biedt Eline vrouwen een toolbox vol lessen uit het leven en de Bijbel. Thema’s als identiteit, gezond eten, relaties en tijd met God komen aan bod. Bijvoorbeeld Balans, eigenwaarde, genieten van genoeg, voluit leven en de moeite waard zijn om ruimte voor jezelf in te nemen, zijn hierbij belangrijke doelen die Eline bij vrouwen met het membership wil bereiken. De video en foto's versterken de boodschap die Eline wil uitdragen.

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op