Overslaan en naar de inhoud gaan

De feestelijke bruiloft van Mascha en Niels bij Fox Denekamp

| Bruiloften | Video

Soms heb je zo’n bruiloft waar, als ik weer in de auto zit na een dag lang filmen, ik helemaal van zit te stuiteren. Dit was er zo één. Een paar maanden voor de bruiloft van Mascha en Niels, kreeg ik een mail van Mascha. Ze wilde Niels verrassen door mij in te huren als videograaf en ik nodigde haar uit voor een kennismaking. Mascha kwam helemaal vanuit het mooie Twente naar mij toe gereden en we hadden eigenlijk meteen een klik. We hebben een paar uur heerlijk gekletst over alle toffe plannen voor de bruiloft en alles eromheen. Ik kreeg dan ook meteen na het gesprek een bevestiging op de offerte, ze wilde mij er graag bij hebben op de trouwdag!

Hun bruiloft vond plaats bij Fox Denekamp in Denekamp. Het is een prachtig restaurant met lodges aan het water. Hier maakten Mascha en Niels zich klaar voor hun grote dag. Toen ik aankwam was Niels erg verrast. Hij had mij en dus de verrassing van Mascha niet zien aankomen! Ook de klik met Niels was er meteen.

De bruiloft van Mascha en Niels was één van de meest relaxte bruiloften die ik afgelopen seizoen had. Doordat alles op één locatie plaatsvond, hadden we overal veel tijd voor. De sfeer was dan ook super fijn en ontspannen. Alles was mooi gestyled en er hing een mega gezellige sfeer. Na een emotionele ceremonie, vond er een gezellige borrel plaats, een mooi diner onder de tent en als afsluiter een knaller van een feest.

Locatie: Fox Denekamp
Jurk: Koonings
Styling: Peper en Zout 
Taart en sweets: It's a Cake by Anouk

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op