Overslaan en naar de inhoud gaan

Een super mooi gestylede bruiloft bij Havezate Den Alerdinck

| Bruiloften | Video

Jenine en William trouwden op 1 oktober bij de prachtige locatie Havezate Den Alerdinck in Laag Zutphen. Omdat ik de dag ervoor laat teruggekomen was van mijn werkreis naar Portugal, heeft Lauri van Agapé Stories de dag groot en deels voor mijn gefilmd. Aan het einde van de middag nam ik het stokje weer van haar over, nadat ik een toffe Same Day Edit had gemaakt voor Jenine en William. Een enorm leuke samenwerking waar een heel tof resultaat uit is gekomen! 

De dag van William en Jenine was dan ook echt fantastisch. De dag begon met het klaarmaken en een super mooie first look bij de bruid thuis. Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. Jenine en William werden onder begeleiding van een enorm grote en mooie paardenstoet in een koets naar Havezate Den Alerdinck gereden, hoe vet! Daar namen ze plaats voor de ceremonie. Alles was enorm mooi gestyled door Julia van Marsmallow and Magnolia met bloemen van Joyce van Bloemenzo. Het zag er fantastisch uit!

Na de ceremonie vond de kerkdienst plaats en daarna was het tijd voor een diner en feestje, met natuurlijk een toffe sterretjes entrance! We hebben enorm genoten van de dag. 

Met speciale dank aan: Agapé Stories

Locatie: Havezathe Den Alerdinck
Weddingplanner: Wij Samen
Styling: Marsmallow and Magnolia
Bloemen: Bloemenzo
Fotograaf: Hanna Wursten
Babs: Alice in Weddingland
Muah: Blushing Bride

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op